Adverteerders

Wij bieden adverteerders de mogelijkheid om hun producten en diensten aan een breed en betrokken publiek te presenteren.

Garant zaden

Garant Zaden is een gerenommeerde leverancier van zaden die al jarenlang de vaste huisleverancier is van NTV de Windhoek. Door onze jarenlange samenwerking weten ze precies wat de klant nodig heeft en leveren ze de beste kwaliteit zaden. De zaden van Garant zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op kiemkracht en gezondheid, waardoor ze garant staan voor een succesvolle oogst. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige zaden voor je tuin of land, dan is Garant Zaden de leverancier die je zoekt.

AdresHege Bouwen 2A, 8566 JC Nijemirdum

Moose Färg

Matte Zweedse houtverf en duurzame houtbescherming. Voor alle soorten hout. Met de matte houtverf uit Zweden zorgt u ervoor dat uw hout kan blijven ademen. De verf vormt geen afdekkende film, zoals gewone verf doet, maar trekt in het hout zodat de structuur en nerven van het hout zichtbaar blijven. Zweedse houtverf heeft een robuuste buitenkwaliteit, maar is milieuvriendelijk en water gedragen.

AdresWitte Paal 304A, 1742 LD Schagen

 

Bloembinderij De Oranjerie

Als oudste bloemenwinkel van Almere verzorgen wij al ruim 25 jaar de meest persoonlijke bloemstukken en boeketten van uitsluitend de beste kwaliteit bloemen. Door de jaren heen is er heel wat veranderd in onze winkel, van het oppervlakte tot aan het assortiment, maar één ding blijft altijd hetzelfde: het plezier waarmee wij u iedere dag van dienst zijn bij het uitzoeken van uw favoriete bloemen en planten! Loopt u eens binnen in onze knusse winkel om een kijkje te nemen, uw vragen te stellen, een mooi boeket uit te zoeken, of om eens gezellig een praatje te maken.

AdresKruisstraat 64, 1353 AP Almere

Wijdenes en Partners

Het is niet eenvoudig die hypotheek te vinden die het beste aansluit op uw wensen en persoonlijke situatie. Het aanbod is groot en de materie complex. Daarom kunt u een beroep doen op Wijdenes en Partners. Wij zijn hypotheekspecialist en helpen u graag. Wij brengen uw woonwensen in kaart, maken een gedegen analyse van uw financiële situatie en komen met een persoonlijk hypotheekadvies. Omdat wij een onafhankelijk adviesbureau zijn kunnen wij een oplossing aanreiken die u de juiste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Adres: Antillenweg 21, 1339 KD Almere

Hubun Bodemvoeding BV

Hubun Bodemvoeding BV is gespecialiseerd in de productie van organische meststoffen, en handelt daarnaast ook in boomschors, molmmest, klei, bomengrond, vijveraarde, alle soorten zand, tuingrind, mijnsplit.
Deze producten vinden hun weg naar professionele fruit en groente telers alsook hoveniers.
Gebruikmakend van een veelomvattend distributie netwerk van  MEMON BV worden in meer dan 65 landen over de gehele wereld eindgebruikers voorzien van producten van Hubun Bodemvoeding BV.

Adres: Groeneweg 6, 3751 LE Bunschoten-Spakenburg

Jan Roetert

Op zoek naar iemand die uw tuin kan ploegen en frezen voor een scherpe prijs? Zoek dan niet verder dan Jan Roetert! Met jarenlange ervaring in het werken met verschillende soorten tuingereedschap en landbouwmachines, is Jan de perfecte persoon om uw tuin om te toveren tot een prachtig, vruchtbaar stuk grond.

Restaurant Treasure

OPENINGSTIJDEN AFHAAL & BEZORGING:

Dinsdag t/m Donderdag en Zondag 16.00-21:00 uur | Vrijdag en Zaterdag 16.00-21:30

Graag tot snel!

TEAM TREASURE

Bestellijn: 036 531 75 80

Adres: Sluiskade 2-10, 1357 NX Almere

Kwekerij Spilt

Kwekerij Spilt is gespecialiseerd in groenteplanten, kruiden, zelf gekweekte perkplanten en de inmiddels beroemde hanging basket met diverse perkplanten in vele variaties en kleuren.

Adres: Huizerstraatweg 2, 1411 GN Naarden

Houthandel Hudson

De moderne en tevens ouderwetse houthandel waar u zich als vakman en als “doe het zelver” direct thuis voelt. Wij zijn een bedrijf dat erg service gericht is en leveren maatwerk in de ruimste zin des woords. Wij gaan verder voor particulieren en bedrijven, waar het voor een bouwmarkt ophoudt.

Bijvoorbeeld: balkhout in langere maten, schutting op maat, plaatmateriaal in andere lengte’s of breedtes en in vele soorten en dessins.

Kijk gerust bij producten voor het brede maar ook diepe assortiment. Wij leveren doe-het-zelf producten van een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Adres: Delftstraat 56-58, 1324 LL Almere

Uiteenlopend van een standaard hobbykas tot een hobbykas die volledig naar uw wensen wordt gemaakt. Daarnaast leveren wij allerlei handige accessoires om uw leven in uw tuin of hobbykas te veraangenamen. Natuurlijk proberen wij u via onze website zo veel mogelijk te informeren over onze hobbykassen. Het is echter onmogelijk om alles weer te kunnen geven, informeer daarom naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Zoals bijvoorbeeld ons assortiment, onze prijzen en levertijden; wij zullen u van alle informatie voorzien.

Bezoek ook onze Showroom!

AdresZwartendijk 52, 2671 LL Naaldwijk